iveco-tway_pic2

IVECO T-way gyártása

Mit kell tudni az IVECO T-way-ről? Egy felhasználó szemszöge

Milyen is egy jó teherautó? – kérdezhetnénk, hogyha nagyon bele szeretnénk menni az elméleti kérdésekbe az IVECO T-way kapcsán. Azonban várhatunk-e el többet, mint hogy megfelelően működjön egy jármű, és véghez vigye a feladatát? Nos, ennél a szériánál, és az egész cég tekintetében, azt kell mondanom, hogy mindenképpen. Akármilyen igényeim is vannak egy időben egy teherautóval kapcsolatban, ők mindig felül tudják múlni azt, és valami újat, meglepőt, mégis rendkívül hasznos és logikus újítást hoznak egy szériában. Most épp az IVECO T-way-t vettem nagyító alá, de amiket mondani tudok róla, az igaz az egész cégre is, és minden újabb szériája. Ennek ellenére érdemes lehet tovább olvasni, hiszen meg lehet a bejegyzés végére jobban is ismerkedni ezzel a modellel. 

iveco-tway_pic3

Az IVECO T-way előtt: mit kell tudni a cégről

Szerintem minden modell előtt érdemes jobban megismerni a céget is, ami a gyártásért felelős. Ebben az esetben természetesen az IVECO-ról van szó, ami már több évtizede tartja a helyét a piacon, hivatalos magyarországi viszonteladóval rendelkezik, és persze a márkaszervizet sem érdemtelen megemlítenem esetükben. Ami azonban az IVECO esetében igazán kiemelkedő, az maga a mottó, a jó minőség és a környezetbarát megoldásokra való törekvés. Ez a cég nem csak mondja, hogy jó lenne valamilyen kímélő megoldást találni a globális problémákra, hanem tesznek is valamit az ügy érdekében, ami mindenkinek jól jön. Igen, annak is, aki unottan olvassa épp ezt a cikket, próbálva kihalászni valamilyen információmorzsát, amit már tulajdonképpen meg is találhatott volna. Mert a környezet védelme mindannyiunk életében szerepet játszik, és a gyerekeink, unokáink számára is élhető bolygót kell magunk mögött hagynunk. Sőt, már annyira messze sincs ez a dolog, hiszen akár néhány évtizeden belül is nagyon fog számítani, hogy mi most mit teszünk. És hát mit tesz az IVECO? Egyrészt tartós alkatrészeket állít elő, amik kevesebb energiabefektetéssel működnek vagy ugyanannyi energiával több munkát tudnak elvégezni, így összességében a jármű működtetése is kevesebb üzemanyagot fog igénybe venni. Elvégre az egyik fő negatívuma a közlekedésnek az üzemanyag pazarlása és a levegő szennyezése. De legalább ennyire fontos az is, hogy maguk az alkatrészek is környezetkímélő módon készüljenek, amire a cég figyel persze. Az IVECO T-way gyártása során is minimalizálják a negatív aspektusait a gyártásnak. Másik profiljuk pedig a saját üzemanyag gyártása, minek szintén a fent leírtak a célja. 

Amiért még nagyon érdemesnek tartom a céget választani, az maga az alkatrészek és a kialakítás. Amire fokozottan ügyelnek, az a biztonságos közlekedés, így nem meglepő, hogy egy olyan járműnél, mint az IVECO T-way már számos biztonsági automata berendezés található, amelyek különböző menetsebességeknél lassítanak, figyelmeztetnek vagy egyszerűen csak a megállást segítik elő, vagy könnyebbé teszik a kocsi irányítását. Az alkatrészekről pedig csak annyit mondanék, hogy minden felhasználó számára elérhető statisztikákat tesznek közzé, amelyekkel könnyebben ki lehet találni, mikor érdemes elvinni átnézetni a kocsit, ezzel megelőzve a kellemetlen lerobbanásokat, esetleg baleseteket is. 

Az IVECO T-way-ről részletesebben

Az IVECO T-way is számos lehetőséget rejt magában, a biztonsági berendezések itt sem maradhattak ki a kialakításból. A vezetés is kényelmesebbé vált más és régebbi modellekhez képest, nagyobb szélvédőt kapott, és sokkal több pakolásra alkalmas helyet. Így minden a vezető keze ügyében lehet az irányítás közben. Nincs többé hátra hajolás, ha minden elfér és mindennek megvan a helye. A biztonsági berendezések lehetővé teszik a könnyű és körültekintő közlekedést a városi környezetben, és persze azt is érdemes megemlíteni, hogy a terepen is tökéletesen működik. A megerősített alváz és összkerékmeghajtás lehetővé teszi, hogy az ember soha ne akadjon el a terepen munka közben. 

iveco-tway_pic1

Érdemes-e tehát az IVECO T-way-t választani?

Az IVECO T-way-t, akárcsak a legtöbb gépet a cégtől, természetesen érdemes választani. Igazából, hogyha az embernek az adott kategóriára van szüksége, akkor mindenképpen jó döntés lehet az IVECO T-way mellett letenni a voksunkat, hiszen mind kinézetében, mind kialakításában, mind fogyasztásában az egyik legjobb modell a piacon. Nem is beszélve arról hogy ár-érték arányban mindenképpen a legjobb döntés. A cég is nagyon megéri tehát, és így az IVECO T-way mellett is csak pozitív érveket tudok felhozni. A választás előtt persze nézzük meg a pontosabb adatokat, szerencsére az interneten az előadó honlapján ma már minden apró részlethez hozzá lehet jutni néhány kattintással, úgyhogy igazán könnyű dolgunk lehet a választás során. Ha problémánk is akad, inkább a bőség zavara okozhatja azt, azonban az eladó cég akármikor néhány óra alatt a segítségünkre lehet, hogyha írunk nekik, így senki sem marad homályban a legapróbb részletek tekintetében sem, hogyha az IVECO T-way-ről van szó.