foresto-nyakorv_pic2

Ezért ajánlom a foresto nyakörvet

Miért érdemes szerintem foresto nyakörvet vásárolni

Sokan sokféle nyakörvre esküsznek. Én, mint évek óta három kutyát tartó gyakorlott gazdi, leginkább a foresto nyakörvet tudom ajánlani. Sok minden próbáltam az évek során, de egyik sem vált be olyan jól, mint ez a darab. Szóval szeretném elmesélni, mivel kapcsolatban van már tapasztalatom, amelyek mind alulmúlták az említett eszközt, és hogy pontosan miért is ajánlom éppen ezt a terméket. Szerintem érdemes tovább olvasni, mert nem csak minőséget kaphatunk, de még akár spórolhatunk is egy jó nyakörv megválasztásával, amit a foresto nyakörv garantál. 

A foresto nyakörv előtt

Korábban sok különböző terméket és lehetőséget próbáltam már ki. Ezek közé tartoztak persze az egyszerű nyakörvek, amiknek sok hátránya van, több hátránya is, mint előnye. Nem csak a szaguk volt elviselhetetlen, de emiatt az állatok mindig meg is akartak tőle szabadulni. Persze meg tudom őket is érteni, azért nem kellemes egész nap ugyanazt az erős illatot szagolni, ami elől nem tud elmenekülni az állat, de hát akkor ez egy jó megoldásnak tűnt, mikor még csak én is próbálkoztam gazdiként. Hamar rájöttem azonban, hogy több a hátránya mint az előnye annak, hogy megveszem ezeket és három nappal később valahol el van ásva az udvarban, miközben több ezer forintot adtam ki érte. 

foresto-nyakorv_pic1

Persze ezek után még keresnie kell az embernek egyéb megoldást a bolhákra és kullancsokra, mert azok meg tudják keseríteni a kutya életét, és még veszélyesek is, úgyhogy én is tovább próbálkoztam. Következőnek az állatorvos által ajánlott cseppeket próbáltam ki, amik egy időben úgy tűntek, hogy be is válnak. Ez sem volt kifejezetten olcsó mulatság azért. Rájöttem azonban a hátrányára, amikor leesett az eső, és a kutyáim első dolga volt, hogy sárfürdőt vegyenek, ami után persze le kellett őket zuhanyoztatni, és máris lemostam az egészet. Megint csak több ezer forint hátrányba kerültem. 

Utolsó lépésként megpróbálkoztam a rágótablettákkal is, ami csak egyik állatnál vált be, mert a többiek kiszagolták a nagyobb adag ételben is, és egyszerűen nem tudtam őket hadakozás nélkül beadatni. Miután ezzel megszenvedtem, egy fél órát ültem a padlón azon gondolkozva, hogy akarom én ezt havonta csinálni? Persze a választ nemleges volt. Még annál a kedvencemnél sem maradtam ennél a módszernél, aki egyébként megette rendesen a tablettát. Valahogy nem fekszik nekem az, hogy a tabletta akkor hat, hogyha az állatot már megcsípték a rovarok. Mindig sajnálom őket emiatt, még ha egy idő után ki is halnak a bolhák, addig is kellemetlenséggel jár. Habár hasznosnak találom, hogy megvédenek ezek a hatóanyagok bizonyos betegségektől. Úgyhogy mindenképpen ennek a lehetőségnek adnám a második dobogós helyet, hogyha választanom kéne, és valaki nem szeretné a foresto nyakörv lehetőségét alkalmazni. 

A foresto nyakörv előnyei és alkalmazása

Akkor viszont felmerülhetne a kérdés, hogy mégis miért döntöttem egy nyakörv mellett, mikor azt az ötletet már elsőként is elvetettem. Miután ennyi dologgal próbálkoztam és nem igazán váltak be, felmentem az internetre, hogy kapjak némi ötletet arról, hogy másoknak mi vált be legjobban. Sokan ajánlották egyébként a rágótablettát, de amellett ugye nem akartam maradni. A másik nagyon népszerű ajánlás pedig végül is a foresto nyakörv volt. 

Felmentem a gyártó honlapjára, hogy elolvassam a részletes termékleírást. Tetszett, hogy tényleg minden hatóanyagot és jellemzőt megemlítettek, és végül is meg is győztek arról, hogy próbáljam ki ezt a terméket. Féltem egy kicsit, mert ennek azért tényleg egy vaskosabb ára van, viszont a gyártó honlapján azt is lehetett olvasni, hogy nyolc hónapig hatékony a termék. Ami a teljes évi szezont jelenti, évi egyszer pedig azt mondom, hogyha beválik, akkor még meg is éri. A kérdés már persze csak az volt, hogy valóban olyan jó termékről volt-e szó, mint ahogy azt a honlapon írták. 

foresto-nyakorv_pic3

Amikor kinyitottam a csomagolást, megkönnyebbültem, mert valóban nem volt semmilyen erőteljes illata a foresto nyakörvnek, egyszerű kicsit szilikonos volt, hogyha közelebb hajoltam, de egy kis természetes aromája azért mindennek van, biztos voltam benne, hogy ennyi még a kutyákat sem fogja zavarni. 

Szaga tehát nem volt, így nem kellett attól félnem, hogy emiatt a kutyák majd el akarják ásni, viszont a hatékonyságáról is meg kellett győződni. Már egy-két nap után láttam eredményt, szerencsére hamar eltűntek a bundákból a bolhák, és a nyár során egy kullancs sem csípte meg ezután kedvenceimet. 

Most, a szezon végén is azt kell mondanom, hogy a foresto nyakörv kiállt minden próbát. Eleinte még levettem a kutyákról a nyakörvet, amikor fürdettem őket, de egy idő után már bátrabb voltam. A honlapon kifejezetten írták, hogy nem kell levenni fürdéshez a szilikon anyagot, attól még a tartóssága nem fogja megszenvedni a tevékenységet, de én tartottam tőle, hogy ezzel rosszat teszek. Viszont ugye egy idő után már bátrabb voltam, és még a heti egy fürdő mellett is remekül tartotta magát a foresto nyakörv, úgyhogy én minden tekintetben meg vagyok vele elégedve, és másoknak is csak ajánlani tudom.